Szolgáltatások

Tevékenységünk folyamán egyaránt kiszolgálunk lakossági vásárlókat, szakkereskedőket és kivitelezőket.
Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítjuk. Jelentős raktárkészletünk és beszállítóink gyártási kapacitása biztosítja cégünk gyorsaságát és rugalmasságát.
Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak, hogy megbízóink mind műszaki, mind belsőépítészeti szempontból megtalálják a számukra optimális megoldást.
Az értékesítési tevékenység azonban itt nem ér véget. A kivitelezés folyamán helyszíni ellenőrzésekkel és egyeztetésekkel biztosítjuk azt, hogy a megrendelt ajtók megfelelő beépítési környezetbe kerülve, valóban első osztályú minőségben szolgálják megrendelőit.
A folyamatos munkakapcsolat biztosítja azt is, hogy az ajtók a megfelelő időpontban kerüljenek megrendelésre, leszállításra és beépítésre.
Az ajtók szakszerű beépítéséről az általunk képzett szakemberek, folyamatos művezetői ellenőrzés alatt gondoskodnak.
Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől az ajtók beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk szállított és beépített ajtók jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.